~ Izdelki
 
 ~ Reference
 
 
 ~ Predstavitev
 
 ~ Kje smo
 ~ Kontakt
 
 
 ~ E-mail
 
 ~ Prva stran
  

E-mail.  Stran nazaj.  Nazaj na prvo stran.
V Sloveniji:
Naša delavnica se nahaja v samem srcu Gorenjske, Tržiču. Leži ob cesti, ki je nekdaj vodila do včasih najbolj obiskanega mejnega prehoda z Avstrijo, Ljubelja. Od Kranja je Tržič oddaljen 15 km. Če se na pot odpravite iz Ljubljane prevozite dobrih 40 kilometrov, večino poti pa je mogoče opraviti po avtocesti.


V Tržiču:
Dostop z avtomobilom:
Ko pridete v mesto Tržič vidite na svoji levi tovarno BPT. Po isti cesti greste naprej in pridete do križišča, kjer je tudi avtobusna postaja. Tam zavijete levo, na Trg Svobode in se peljete naravnost, mimo cerkve in pred Muzejem mamutov ponovno zavijete levo. Po tisti cesti se peljete naravnost dokler ne pridete do transformatorske postaje, kjer lahko opazite našo tablo.

Dostop peš:
Ko pripeljete v mesto, lahko parkirate pred Mercatorjevo trgovino(označeno na sliki), lahko pa tudi na parkirnem prostoru, ki se nahaja, če zavijete levo v prvem križišču.
Potem greste, kot je označeno na sliki do na Trg svobode do Informacijske pisarne na desni strani, takoj nasproti Info pisarne pa se nahaja podhod, skozi katerega greste in hodite vse dokler ne zagledate našega izvesenega znaka._____________________________________
Copyright © 2001 - 2011 Eror.team